Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel 880x636 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel 1024x476 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Du kommer att upptäcka att spelutvecklarna idag lutar mer mot att skapa 3D spel. Det här är på grund av den stora konkurrensen på marknaden. 3D spelen gör det möjligt för dem att stå ut från mängden.

2D-spelen är fortfarande där, men populariteten av interaktiva 3D jackpotspel ökar. 

För att skapa 3D spel, behövs 3D modellering. Nu kommer du också att hitta 3D spel på kasinon. Det måste finnas en 3D modellerings demoversion innan man slutför det. Här är stegen för att skapa en 3D demo av jackpotspel.

Att få en idé

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel Få idé 1024x512 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Du behöver få idéer om varelserna och platsen på spelet från den riktiga världen. När du kollar på den riktiga världen, kommer det att ge en gnista i din fantasi och du kommer att kunna komma på något.

Detaljerna

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel Detaljerna 1024x512 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Du behöver inte starta med detaljerna direkt. Först, kolla på de allmänna aspekterna av det och när du är nöjd kan du gå in i detaljerna. Om du inte gillar någon aspekt av det, kan du ta bort det och starta om igen.

Detaljer tar mycket ansträngning, om du inte ger tid till att titta på de allmänna aspekterna av karaktärerna och andra saker i spelet, så kan det vara tråkigt att behöva sluta med det när man har gjort smådetaljerna.

Så du behöver spendera tillräckligt mycket tid på de allmänna aspekterna innan du går in i detaljerna. Du borde sen ge namn till karaktärerna och ha en story för att backa upp.

Skulptering

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot Games Sculpting 1024x512 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Du kan använda mjukvara som Zbrush för skulptering. Det kommer att hjälpa dig att få idéer snabbt. Du kan också använda polygon modeller som Maya. Att använda den här sortens modeller är mer som att arbeta med lera.

Du behöver lägga till eller ta bort saker, planera ytan, korrigera saker med en borste med mera för att göra din demo perfekt.

Textur

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel Texturering 1024x512 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Med texturering, kommer du att applicera färg till objektet du har skapat. Du kan även göra dem ogenomskinliga. Du behöver ge den rätta ljusläggningen så att objekten ser bättre ut.

Du behöver experimentera med olika färger och kombinationer för att veta vilken som ser bättre ut. Du kan lägga till slitage på olika platser för att få objekten se mer realistiska ut.

Riggning och animation

Utvalda postbilder 6 Viktiga steg för 3D modellering för Demo Jackpot spel Rigging och animering 1024x512 - 6 viktiga steg av 3D modellering för demo av Jackpotspel

Riggning görs klart för animation. Riggning gör en skelettstruktur så att modellen följer den under animationen. De här två stegen går hand i hand.

Att skapa en demo

Du borde alltid skapa ett 3D modellerings demo före den första utgåvan. Du kan visa demot på din hemsida eller blogg och få feedback. I demo fasen, kan du göra de nödvändiga förändringarna till ditt nya 3D jackpotspel.

Så fort du är nöjd och har gjort de olika modifikationerna du behöver borde du gå för den första utgåvan.  3D modellering är ett komplext jobb. Det handlar för det mesta om din fantasi. Du borde alltid ta referenser av den riktiga världen. Om du följer dessa steg på rätt sätt, kommer du att kunna skapa dina 3D modeller utan några problem. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *