Utvalda postbilder Reklam 880x636 - Reklam

Reklam

Utvalda postbilder Reklam 1024x476 - Reklam

Vår tidning handlar om olika interaktiva spel och jackpotspel som spelas på kasinon. Här kommer du att lära dig mer om dessa spel. Vi har ett stort nummer läsare som redan har prenumererat på vår tidning.

Vi har också ett stort nummer följare på sociala medier. Vi erbjuder reklamlösningar och du kan ta den här möjligheten till att främja dina produkter eller tjänster. Här är de olika alternativen vi erbjuder.

Bannerannonser

Utvalda postbilder Reklambannerannonser - Reklam

Du kan placera attraktiva bannerannonser i vår tidning i varierande storlek och platser. kostnaden beror även på dessa faktorer.

Vi kan hjälpa dig att skapa intressanta annonser för din produkt eller tjänst så att läsarna klickar på annonsen för att lära sig mer om vad ditt varumärke har att erbjuda.

Sponsrade recensioner

Utvalda postbilder Reklam Sponsrade recensioner - Reklam

Vi kan recensera dina produkter eller tjänster så att de möjliga kunderna känner sig lockade till att köpa dem. Vi kommer att peka ut de bästa funktionerna på din produkt och nämna hur ni är annorlunda från konkurrenterna.

Sponsrade inlägg

Utvalda postbilder Reklam Sponsrade inlägg - Reklam

Vi kan skriva artiklar relaterade till din produkt eller tjänst och lägga till en länk till din sida organiskt. Det kommer att vara lockande till dem som inte gillar vanliga annonser.

Du kan kontakta oss för att be om ett gratis citat och så kan vi sätta upp ett möte för att diskutera dina behov och målet med dina annonser. Tack för ditt intresse och vi hoppas på att få höra från dig snart.